自製士多啤梨果醬

周末用士多啤梨做果醬,真係好易做,平時偷下師學,點知唔記得咗落檸檬汁,不過都整到,想健康,用多咗原糖,比例唔啱,稀啲。今朝早餐!

農場活動,仲有少量名額:

3月12日 上午 10:00至下午1:30 俏姐茶果班、親子有營火鍋 ,摘士多啤梨

3月12日下午,兩點至六點,俏姐做糭,加小小農務 ,摘士多啤梨,親子火煱

3月19日 上午10點半至兩點,俏姐茶果班+養生火鍋班 ,摘士多啤梨

成人收費180元,六歲以下免費(一個大人可免費帶兩個小朋友),六歲以上80元

——學習永遠在路上

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s